Suport clienti 0763.795.276
0
0
Produse

Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.mangoclima.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. SC AM Clima Business SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea,SC AM Clima Business SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga SC AM Clima Business SRL la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

www.mangoclima.ro este administrat de SC AM Clima Business SRL cu sediul in Str. Petre Ispirescu nr. 17, sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/20605/2017, CUI RO 38609699.

Inregistrarea ca membru:

 • Pentru a putea cumpara de pe www.mangoclima.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.
 • In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.
 • Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata online ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe www.mangoclima.ro livrari refuzate.

Confidentialitate

SC AM Clima Business SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.mangoclima.ro si SC AM Clima Business SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.mangoclima.ro si SC AM Clima Business SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.mangoclima.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.mangoclima.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la contact@mangoclima.ro .

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului www.mangoclima.ro au urmatoarele drepturi,:

 • Dreptul la informare (art.12)
 • Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 • Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
 • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
 • transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
 • notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 • Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
 • Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).
 • SC AM Clima Business SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.
 • Pret si modalitati de plata
 • Preturile prezentate includ TVA (19%).
 • Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.
 • Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Plata se poate face:

 • online - plata cu cardul seelectand optiunea in pagina de finalizare a comenzii
 • in numerar, la livrare si montajul echipamentului
 • prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati si un reprezentant Mango Clima se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) Livrarea si montarea aparatului de aer conditionat se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.

Livrarea produselor

 • Livrarea si montarea aparatului de aer conditionat se face in termen de 1 –  2 zile lucratoare de la data primirii comenzii.
 • Livrarea si montarea se face prin echipa autorizata SC AM CLIMA BUSINESS SRL, la adresa specificata de client.

Garantie

 • Garantia se acorda pentru echipamente intre 24  si 36 luni ( in functie de brandul aparatului ) de la data montarii echipamentului.
 • Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.
 • Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei echipamentului montat.

Responsabilitati privind produsele

SC AM Clima Business SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.mangoclima.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC AM Clima Business SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.mangoclima.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@mangoclima.ro

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.mangoclima.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către Mango Clima la contact@mangoclima.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online Mango Clima, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele oferte si noutati imediat ce acestea apar