Suport clienti 0763.795.276
0
0
Produse

Garantie plus

Ce este Garantia Plus ?
Garantia Plus  asigura extinderea perioadei de acoperire a garantiei cu unul sau doi ani peste perioada de garantie standard, oferita de producatori. Garantia Plus  se poate achizitiona doar pentru produsele care au aceasta optiune disponibila. Acesta este un serviciu optional, contra cost, oferit tuturor clientilor MangoClima care achizitioneaza un produs din categoriile desemnate.
Cum beneficiez de Garantia Plus ?
Pentru a profita de efectele Garantia Plus oferita de MangoClima este necesar ca in momentul achizitionarii produsului nou de pe site sa alegeti aceasta optiune .Plata pentru aceasta optiune va fi facuta o singura data, la achizitionarea produsului.
Termeni si Conditii pentru Garantia Plus oferita de MangoClima
Serviciul acopera toate defectele de natura mecanica sau electrica, in conditiile descrise in certificatele de garantie eliberate de producatori si se aplica doar produselor pentru care a fost ceruta extragarantia, produse ce vor fi identificate in baza numarului de inregistrare,certificat de garantie standard in original si factura de achizitie (copie sau original). Produsul trebuie sa fie in configuratia originala si sa nu fi suferit deteriorari sau interventii neautorizate.
Produsele acoperite de Garantia Plus  beneficiaza de un termen de interventie pentru constatarea defectului de cinci zile lucratoare. Acest termen decurge din momentul in care a fost primita sesizarea defectiunii. In situatia in care reparatia produsului nu este posibila intr-un termen de 30 de zile, produsul va fi inlocuit cu un produs nou, identic sau similar, cu specificatii si caracteristici de performanta cel putin egale cu cele ale produsului initial.  Produsul primit pentru inlocuire beneficiaza in continuare de acoperirea Garantia Plus  pana la expirarea termenului initial pentru care a fost achizitionat acest serviciu.
In situatia in care nici inlocuirea nu este posibila, atunci clientul va primi contravaloarea produsului, la valoarea inregistrata pe factura de achzitie. In acest ultim caz, in care se restituie contravaloarea produsului, efectele serviciului de Garantia Plus oferita de MangoClima inceteaza. In situatia in care se solicita interventia nejustificata si/sau preluarea produselor in service fara motiv intemeiat, MangoClima isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de diagnosticare si/sau transport.
Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie standard si plus. Acest interval se considera din momentul inregistrarii defectiunii produsului prin constatarea de service pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala.
Reparatii Repetate
In situatia in care produsul pentru care s-a ales optiunea de Garantie Plus  sufera intr-un interval de sase luni trei interventii repetate pentru acelasi defect semnalat, constatate ca fondate de catre echipele MangoClima, atunci clientul are dreptul sa solicite inlocuirea produsului. Defectele pentru care se fac reparatiile trebuie sa se incadreze in Termenii si Conditiile certificatului de garantie al produsului.
Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele oferte si noutati imediat ce acestea apar