Suport clienti 0763.795.276
0
0
Produse

Returnare produse

PENTRU PRODUSELE ACHIZITIONATE ONLINE/TELEFONIC:

Produsele achizitionate online se pot returna conform Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie fizica a produsului, sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sigilat si insotit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat. 

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la receptia produsului care a facut obiectul vanzarii. 

In cazul returnarii produselor conform Ordonantei de Urgenta 34 din 2014, din suma de rambursat se vor retine taxele de transport. 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou ( folosit, zgariat, lipsa ambalajului ), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa intre 10% si 70% pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. In cazul in care gradul de deteriorare duce la imposibilitatea utilizarii produsului nu vom accepta returnarea produsului. 

Acesta clauza se aplica conform Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 2014, Articolul 2. 

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea mailului automat de primire a acestei comenzi. 

Momentul incheierii contractului este acelasi cu momentul semnarii facturii. 

RETURNAREA PRODUSELOR CU DEFECTE:

Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari.

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva,  puteti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului . Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor si sa solicitati curierului completarea unui proces verbal in care veti mentiona motivul refuzului (colet deteriorat).

RETURNAREA CONTRAVALORII

Termenul de returnare al banilor, pentru cererile aprobate, este de maxim 14 de zile calendaristice de la data aprobarii returului.     

APARATELE DE AER CONDITIONAT CARE AU FOST MONTATE NU MAI POT FI RETURNATE !!!

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele oferte si noutati imediat ce acestea apar