Suport clienti 0763.795.276
0
0
Produse

Despre noi

S.C. AM Clima Business S.R.L. este o companie tanara care vine pe piata romaneasca sa asigure servicii la standarde europene printr-un personal instruit, cu o vasta experienta acumulata in timp.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi clientilor nostrii servicii de inalta calitate prin serviciile de comercializare, montaj si service a echipamentelor frigorifice.

Garantăm satisfacția clienților și ne ghidăm după următoarele principii:

  • ·        Produse de calitate superioară, verificate
  • ·        Preturi corecte
  • ·        Servicii prompte și prestate de profesioniști

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții în achiziționarea aparatelor de aer condiționat, alegerea montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată si transport.

Punem la dispozitia clientilor nostri aparate de climatizare pe diferite tehnologii de racire-incalzire, tip mono split, dublu split sau multi split, atat unitati de interior cat si de exterior. Gama de produse include aparate de aer conditionat pentru toate tipurile de cladiri, de la cladiri de birouri, centre comerciale, pana la locuinte private, aparate pentru care asiguram bineinteles livrare-instalare/montaj, reparatii, garantie si postgarantie.

Echipele noastre

Echipele S.C. AM Clima Business S.R.L. sunt pregătite pentru cele mai solicitante proiecte.

Echipele de profesioniști vă stau la dispoziție pentru montaje, reparații, mentenanță aer condiționat.

Experiența echipelor a fost dobândită de-a lungul anilor prin instalarea aparatelor de aer condiționat de diverse mărci: Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Inventor, LG, Mitubishi Electric, Midea,Neo, Nordstar, Osaka, Samsung, Westwood, Whirlpool, Yamato.

S.C. AM Clima Business S.R.L. garantează pentru calitatea montajului,respectă standardele ce se aplică în montajul aparatelor de aer condiționat, utilizarea pompei vacuum, izolarea individuală a fiecărei țevi a traseului frigorific etc.) și a service-ului acordat.

S.C. AM Clima Business S.R.L. își asumă răspunderea pentru orice defecțiune ar apărea la aparatele montate de către echipele sale.

S.C. AM Clima Business S.R.L. este distribuitor autorizat pentru toate mărcile din site, toate produsele beneficiind de garanția dată de către producător, iar garanția montajului oferită de noi este pe durata a 2 ani.

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele oferte si noutati imediat ce acestea apar